Cele mai frumoase povești clasice și Astronomia și spațiul pe înțelesul celor mici

Cele mai frumoase povești clasice și Astronomia și spațiul pe înțelesul celor mici

Cărțile de la Corint Junior au fost mereu printre alegerile mele în materie de cărți pentru copii. Din fericire și ei sunt la fel de încântați ca și mine de cărțile cu povești minunate, frumos ilustrate și în ediții originale. Azi, vreau să vă fac două recomandări de cărți de la această editură: Cele mai frumoase povești clasice și Astronomia și spațiul pe înțelesul celor mici.

cele mai frumoase povești clasice

Cele mai frumoase povești clasice

Nu știu voi, dar eu am crescut cu povești. Când am învățat să citesc, abia așteptam să devorez poveștile una după alta. Nimic nu mai rămăsese necitit în biblioteca personală și cea a școlii. Bineînțeles, am vrut să îmi învăț și copiii să iubească poveștile și cărțile. Din fericire, am reușit. Amândoi adoră cărțile. Amira citește continuu, iar Darius ne pune pe noi să îi citim.

Cele mai frumoase povești clasice este o carte cu ilustrații superbe, care ar trebui să existe în orice casă în care sunt și copii. Povești cu care am crescut, spuse la gura sobei, se regăsesc în paginile acestei cărți. Alice în Țara minunilor, Black Beauty, Heidi, Oliver Twist, Grădina secretă, Comoara din insulă, Vântul printre sălcii și Vrăjitorul din Oz abia așteaptă să le citiți.

Preferata lui Darius este Heidi, pe care deja o știe pe de rost și o “citește” singur, în legea lui.

Cele mai frumoase povești clasice este o carte perfectă de citit, recitit, dăruit și păstrat în bibliotecă. O puteți achiziționa de aici.

povești clasice

Astronomia și spațiul pe înțelesul celor mici

Amira e tare pasionată de astronomie, de ceva timp. Vrea să știe tot ce există în Univers, ce înseamnă stelele, sistemul solar și ce se află în spațiu. I-am răspuns cât de bine am putut la întrebări, dar cum acestea deveneau tot mai multe, am hotărât că am nevoie de ajutor. Tocmai de aceea i-am luat această carte de la Corint Junior.

Nu vă pot explica ce încântare a fost pe ea când a văzut cartea despre astronomie. Și ce încântare pe mine că sunt așa de bine explicate toate în ea, încât nu îmi mai pune atât de multe întrebări.

Pentru copiii curioși, care vor să știe cât mai multe despre astronomie, acest ghid este unul extrem de util. Toate explicațiile sunt pe înțelesul lor, iar ilustrațiile sunt edificatoare.

În caz că vă tentează cartea, o găsiți aici.

Copiii voștri ce pasiuni au? Cititul se numără printre ele?

 

Sursa recenziei: portiadecitit.ro