INVINGEREA RAU-FACATORILOR

INVINGEREA RAU-FACATORILOR

In povestea noastra este vorba despre un erou  pe nume, Leief. Tatal lui, Matei, a fost omorat de Hob. In momentul acela Leief a jurat razbunare.

Leief a fost crescut de mama lui Matilda pana la varsta de 7 ani. Cand aceasta a murit, Leief a fost adoptat de o familie din China, care l-a inscris la un curs de karate, pentru ca atunci cand va fi mare, sa se poata apara. Leief si-a facut ca prieten, pe David. Cand au crescut s-au hotarat sa lupte impotriva raului.

Primul lucru facut de ei a fost sa isi faca o ascunzatoare de unde sa poata vedea infractiunile. Al doilea sa isi faca arme cu care daca trageai inamicul se topea.

Dar, deodata un rau-facator, i-a legat pe oamenii de la Banca de o bomba (dupa ce a furat toti banii). Leief si David au plecat in graba spre banca unde au dezamorsat bomba, si astfel i-a salvat pe oamenii din interior.

Apoi s-au uitat pe camera de supraveghere ca sa isi dea seama unde s-a dus hotul. Au luat masina si l-au urmarit pe hot care s-a dovedit a fi chiar Hob.  Odata prins, l-au dus la inchisoare.

Marirea echipei super–eroilor

Dupa o saptamana, rau-facatorul Hob a evadat. Si a incercat din nou sa omoare inca sase oameni. Insa, de data asta nu a mai reusit, datorita lor. Leief a reusit sa il lege pe Hob, dar pana a ajuns politia, Hob a scapat din nou.

Politia a hotarat sa-i ajute, dandu-le doi dintre oamenii lor.

Astfel in echipa a intrat Max si Alex.

 Invingerea lui Hob

 Cand cei 4 au ajuns acasa si-au dat seama ca daca vor sa-l prinda pe Hob trebuie sa se antreneze. S-au apucat sa isi faca arme noi. Dar, intr-o clipa de neatentie, Hob, a intrat si l-a prins pe Alex.

Hob s-a costumat ca Alex. A mers si a luat arma cu tinta laser fabricata de acesta. Dar Hob nu stia ca daca nu  spune  parola arma se va transforma intr-un robot urias care il  va  omori. In mijlocul orasului, Hob apasa pe tragaci si arma se transforma! Robotul urias il omoara pe Hob chiar in mijlocul orasului, dovedind astfel raufacatorilor ca nu au nicio sansa.

Alex a fost astfel salvat!

Cand s-au regasit prietenii i-au povestit ce facuse Hob in lipsa lui.

Ramasi singuri, doar Alex si Leief, Alex isi da jos “nelipsita” sapca, iar pe umerii sai cade in valuri o cascada de par auriu. Viteazul Alex era de fapt o fata pe nume Violeta.

Astfel, banuiala lui Leief se dovedi adevarata. Ei s-au indragostit unul de altul la prima vedere.

Si au trait fericiti pana la adanci batraneti, veghind peste oras.
 
Scris de Dulce Andrei, Clasa a III-a A
Școala Gimnazială “Mihai Viteazul” Călărași
Prof.coordonator: Zamfir Georgica

 

[Total: 95    Average: 3.9/5]