ÎNVINGEREA RĂU-FĂCĂTORILOR

ÎNVINGEREA RĂU-FĂCĂTORILOR

În povestea noastră este vorba despre un erou  pe nume Leief. Tatăl lui, Matei, a fost omorât de Hob. În momentul acela Leief a jurat răzbunare. Leief a fost crescut de mama lui, Matilda, până la vărsta de 7 ani. Când aceasta a murit, Leief a fost adoptat de o familie din China, care l-a înscris la un curs de karate, pentru ca, atunci când va fi mare,  se poată apăra. Leief și-a făcut ca prieten pe David. Când au crescut s-au hotărât să lupte împotriva răului.

Primul lucru făcut de ei a fost să își facă o ascunzătoare de unde să poată vedea infracțiunile. Al doilea, să își facă arme cu care, dacă trăgeai, inamicul se topea.

Dar, deodată, un rău-făcător i-a legat pe oamenii de la Bancă de o bombă (după ce a furat toți banii). Leief și David au plecat în grabă spre bancă, unde au dezamorsat bomba și, astfel, i-a salvat pe oamenii din interior.

Apoi s-au uitat pe camera de supraveghere ca să își dea seama unde s-a dus hoțul. Au luat mașina și l-au urmărit pe hoț, care s-a dovedit a fi chiar Hob.  Odată prins, l-au dus la închisoare.

Mărirea echipei supereroilor

După o săptămână, rău-făcătorul Hob a evadat. Și a încercat din nou să omoare încă șase oameni. Însă, de data asta nu a mai reușit, datorită lor. Leief a reușit să îl lege pe Hob, dar până a ajuns poliția, Hob a scăpat din nou.

Poliția a hotărât să-i ajute, dându-le doi dintre oamenii lor.

Astfel, în echipă au intrat Max și Alex.

Învingerea lui Hob

 Când cei 4 au ajuns acasă, și-au dat seama că, dacă vor să-l prindă pe Hob, trebuie să se antreneze. S-au apucat să își facă arme noi. Dar, într-o clipă de neatenție, Hob, a intrat și l-a prins pe Alex.

Hob s-a costumat ca Alex. A mers și a luat arma cu țintă laser fabricată de acesta. Dar Hob nu știa că, dacă nu  spune  parola, arma se va transforma într-un robot uriaș care îl  va  omorî. În mijlocul orașului, Hob apăsă pe trăgaci și arma se transformă! Robotul uriaș îl omoară pe Hob chiar în mijlocul orașului, dovedind astfel răufăcătorilor că nu au nicio șansă.

Alex a fost astfel salvat!

Când s-au regăsit, prietenii i-au povestit ce făcuse Hob în lipsa lui.

Rămași singuri, doar Alex și Leief, Alex își dă jos „nelipsita” șapcă, iar pe umerii săi cade în valuri o cascadă de păr auriu. Viteazul Alex era de fapt o fată pe nume Violeta.

Astfel, bănuiala lui Leief se dovedi adevărată. Ei s-au îndragostit unul de altul la prima vedere.

Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți, veghind peste oraș.

Scris de Dulce Andrei, Clasa a III-a A
Școala Gimnazială Mihai Viteazul” Călărași
Prof.coordonator: Zamfir Georgica

Perioada de votare s-a încheiat!
Perioada de votare s-a încheiat!