La tara


Bună! Mă numesc Alexandra și am 10 ani. Duminică este Paștele așa că voi merge la țară.
Eu stăteam liniștită la calculator și mă jucam Minecraft, când, vine mami și îmi zice să-mi fac bagajele pentru plecare. Atunci, eu am pus în ghiozdan telefonul, boxa pentru muzică, peria de păr, un balsam de buze, căștile și încărcătorul. Am trecut și peste această noapte, și, dis-de-dimineață m-am trezit la ora șase.
După o oră m-am urcat în mașină și am plecat la drum. Imediat, am pus muzică la boxă, deoarece aveam de mers cu mașina trei ore! La un moment dat am ajuns la destinație. Acolo mă aștepta prietena mea, Cătălina. Imediat ne-am îmbrățișat și am pornit către cățelul meu, Max. Cum m-a văzut, a sărit pe mine și dădea din coadă de bucurie. Eu l-am mângâiat și l-am luat în brațe. Avea o bană atât de fină și de pufoasă…
Toată ziua m-am jucat cu Max și Cătălina. A venit și seara și Cătălina a fost nevoită să plece acasă iar eu să mă culc. A fost o zi super tare. A doua zi m-am trezit cu multă bucurie deoarece știam că a venit Iepurașul! Cum am ieșit din cameră am văzut un mare pachet înfășurat în hârtie lucioasă, roșie. Imediat l-am despachetat și am văzut că era un iepuraș alb de pluș cu două ouă de ciocolată alături. Peste câteva minute a venit și Cătălina. Ne-am jucat cu iepurașul și am mâncat toate ouăle de ciocolată. După aceea am mers la Max, să vedem ce face. Când ne-am aruncat ochii spre el, am văzut că era culcat pe jos. Imediat am mers la părinți și le-am spus întâmplarea. Ei au sunat imediat la medic. Peste o jumătate de oră au sosit medicii și i-au făcut o injecție. Medicul ne-a spus că nu se mai poate face nimic. Eu am început să plâng și m-am rugat la Dumnezeu. M-am întors cu spatele și, când credeam că totul este pierdut, am simțit că cineva mă atinge. Deodată, mi-am dat seama că era Max. Ca prin minune Dumnezeu mi-a ascultat ruga. Dumnezeu ne iubește dacă și noi îl iubim pe el.
Imediat l-am luat pe Max în brațe, l-am mângâiat și i-am spus că îl iubesc!

Profesor coordonator: Gocea Oana
Școala Gimnazială nr. 92, București
Nume elev: Jeleascov Maria Alexandra

Perioada de votare s-a încheiat!
Perioada de votare s-a încheiat!