Quiz misterios

Ce fel de aventură ți se potrivește?
Rezolvă testul nostru de personalitate – și vei afla!

Dacă ai putea alege, unde ți-ar plăcea să locuiești?

Dacă, în noaptea de Halloween, ar trebui să mergi la o petrecere, ce costum ai alege?

Ce ai purta la școală, într-o zi de vineri?

Personajele tale preferate sunt:

Pentru tine, partea cea mai tare a unei cărți e reprezentată de:

Cel mai mult îți plac personajele care:

Ți-ar plăcea să găsești pe stradă:

Într-o mare aventură, sigur ai porni:

QUIZ AM2018
Gotic și… curios
Poveștile încâlcite și legendele întunecate au fost întotdeauna pe placul tău. Ai vrea oricând să îți petreci vacanța fie într-un castel străvechi, fie într-un han retras, în orice caz într-o clădire veche și ciudată în care fojgăiesc indivizi trăsniți sau care nu sunt nici pe departe ce par a fi. Castele și hanuri nu sunt peste tot, dar, cu ajutorul lecturii, le poți găsi în Malamander, în Diamantul lunii sângerii sau în cele trei volume care o au eroină pe Domnișoara Goth: Domnișoara Goth și fantoma șoricelului, Domnișoara Goth și festinul cel sinistru, Domnișoara Goth la răscrucea groazei.
Energic și… aventuros
Nu prea ai astâmpăr și nu te atrag în mod deosebit nici tabletele, nici jocurile video, și nici nu ești o persoană obișnuită. Îți plac sporturile, călătoriile aventuroase și jocurile în echipă, iar compania prietenilor este de neprețuit… Uneori trebuie să explorezi lumi ciudate, în care se înfruntă chiar energiile universului. Alteori te visezi într-o lume imaginară, în care mașinăriile parcă au prins viață. Sunt atâtea mistere de dezlegat, atâtea misiuni de salvare de îndeplinit! Ești gata să pleci sau… să te apuci de citit. Noi îți recomandăm să alegi din colecția „Aventură și mister” cărțile care ți se potrivesc perfect: Addison Cooke și comoara incașilor, Addison Cooke și mormântul lui Genghis-Han, cărțile din seria Lemoncello (Evadare din biblioteca domnului Lemoncello, Olimpiada din biblioteca domnului Lemoncello,Marea întrecere din biblioteca domnului Lemoncello, Jocul pentru campioni al domnului Lemoncello), Accelerati. Podul lui Tesla.
Temerar și… just
Ai descoperit latura aventuroasă și periculoasă… a vânătorii de comori și a magiei. Ai și un dezvoltat simț al dreptății și, dacă ai putea, i-ai prinde și i-ai pedepsi pe toți hoții de obiecte prețioase sau pe toți vrăjitorii malefici. Ești oricând gata să pleci în misiuni periculoase, care îți vor pune la încercare tăria de caracter și forța fizică. Înveți să îi „citești” pe cei din jur ca un fin psiholog. Îți vor veni mănușă următoarele cărți din colecția „Aventură și mister”: volumele seriei Vânătorii de comori (Vânătorii de comori, Secretul orașului interzis, Primejdii în vârful lumii, Pericol pe Nil, Goana către orașul de aur, O aventură americană).

Share your Results: