quizz-imagine-01
Quiz misterios

Ce fel de aventură ți se potrivește?
Rezolvă testul nostru de personalitate – și vei afla!

Într-o zi frumoasă de primăvară, unde ți-ar plăcea cel mai mult să te plimbi?

De Halloween, care e petrecerea visurilor tale?

Ce ai purta la școală, într-o zi de vineri?

Personajele tale preferate sunt, de obicei:

Într-o carte, cel mai mult contează:

Cel mai mult îți plac personajele care:

Ți-ar plăcea să găsești pe stradă:

Într-o mare aventură, sigur ai porni împreună cu:

Personalitate
Gotic romantic
Ai fost mereu atras(ă) de povești ascunse și de legende întunecate. Îți place să citești, la fel cum îți place solitudinea - ce prilej mai bun să te auzi gândind? Stilul emo, furtunile, castelele în ruină, străzile cu case vechi, toate acestea îți plac și îți stimulează imaginația. Continuă să citești, ai șanse să devii scriitor/scriitoare! Din colecția "Aventură și mister" de la Editura Corint Junior, sigur vei devora Misterul din hanul pungașilor și Domnișoara Goth și fantoma șoricelului.
Prietenos misterios
Ai o gașcă de prieteni pe care te poți baza oricând - și pentru distracție, și pentru lucruri mai serioase. Cum ar fi dezlegarea misterelor de zi cu zi, legate de oameni, relații, întâmplări. Îți place sportul, iubești animalele, ai pleca oricând într-o misiune de salvare. Din colecția "Aventură și mister" (Editura Corint Junior), sigur ai adora Addison Cooke și mormântul lui Genghis-Han și Tronul Secret. Regina viselor .
Căutătorul / căutătoarea de comori
Îți plac misterele, cele adânc îngropate și cele care promit o recompensă memorabilă. Te atrag sporturile extreme, misiunile aparent imposibile, cărțile care se citesc pe nerăsuflate, cu lanterna, sub pătură. La fel de mult te interesează să descoperi și resorturile psihologice ale celor din jur, dar mai ales pe tine însuți / însăți. Din colecția "Aventură și mister" (Editura Corint Junior), îți vor plăcea mult Dosarele Scarlet. Spărgătoare la înălțime și Ucenicul magicianului.

Share your Results: